Ga naar inhoud
Homepage Werken en leren met laptop

Werken en leren met laptop

Aanvulling op boeken

Bij ons op school heeft elke leerling een laptop. Digitale vaardigheden zijn onmisbaar geworden. Daarom leren wij onze leerlingen goed en veilig te werken met een laptop. Leerlingen kunnen zich verdiepen in onderwerpen, onderzoek doen, virtuele simulaties verkennen etc. 

Docenten begeleiden de leerlingen hierbij en kunnen de lesstof verrijken en waar nodig elk kind wat anders aanbieden. Laptops zijn natuurlijk niet de enige bron van leren. In sommige gevallen worden ook boeken, werkboeken en andere leervormen worden gebruikt. Onze leerlingen doen op vmbo basis- of kader niveau echter altijd digitaal examen dus wij willen hen hier goed op voor kunnen bereiden.

Een eigen laptop, hoe werkt dat dan? 

Focus Beroepsacademie  werkt samen met The Rent Company. Via The Rent Company kunt u een laptop huren of kopen. Bekijk hier het filmpje van Easy4u om te zien hoe dat werkt

Tijdens de gehele schoolperiode ontzorgt The Rent Company u volledig. Uw kind beschikt vanaf de eerste schooldag over een werkende laptop die direct in de lessen kan worden gebruikt. Met het Easy4u abonnement heeft u nergens omkijken naar. 

Direct bestellen

Voor Focus Beroepsacademie hebben wij één model beschikbaar gesteld, waar iedere leerling de alle vier de schooljaren mee kan werken. Ook als de leerling in de toekomst kiest voor een profiel zoals Media, Vormgeving en ICT.

U kunt in de webshop dit model bekijken en de laptop bestellen. Heeft u de unieke bestelcode klaar liggen? Dan kunt u direct aan de slag.