Eerste klassen op kamp

Beste ouders, verzorgers van leerjaar 1, De leerlingen zijn vanmorgen vertrokken naar Someren! Het worden drie leuke, sportieve en gezellige dagen. Tot vrijdag!

Klas 3 op stage

Klas 3 van Focus Beroepsacademie zit in hun stageperiode. De leerlingen leren tijdens hun stage hoe het is om twee weken achter elkaar iedere dag te moeten werken.

Lezen heeft invloed op leren

Focus Beroepsacademie is dit schooljaar een samenwerking aan gegaan met de bibliotheek Aanzet. Met het doel om leerlingen meer aan het lezen te krijgen en meer plezier in lezen te laten ervaren.

Gemeenteraadsleden in de klas

​In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen 2018 heeft Focusberoepsacademie maandag 19 maart bezoek gehad van twee gemeenteraadsleden. 

project Engels taaldorp

English Village! Huh!? "Wat is dat meneer? Ooooow, Taaldorp..! Woensdag 7 Maart was het weer zo ver! Het traditionele Taaldorp voor bovenbouw leerlingen van Focusberoepsacademie. 

Sportdag Badminton

Vorige week en vandaag waren de sportdagen die in het teken stonden van badminton.

Meeloopdag

Afgelopen maandag 12 februari waren er ongeveer 50 leerlingen van groep 8 te gast op de meeloopdag​ van Focusberoepsacademie. Zij hebben ondervonden hoe het er bij ons op school aan toe gaat.