Dag van de leraar!

Focus Beroepsacademie viert vandaag (4 oktober) 'De dag van de leraar' De dag van de leraar is op 5 oktober, maar aangezien dat een zaterdag is hebben we onze docenten vandaag extra warm onthaald.

Ladiesrun team Focus groot succes!

Team Focus na de 5km run voor PINK RIBBON. De voorlopige opbrengst bedraagt tot heden 2543,- euro. Wij willen alle sponsors super bedanken voor hun bijdrage!! Foto gemaakt door Iris Huijskes.

FOCUS ZOEKT SPONSORS VOOR PINK RIBBON

​Vanuit Focus Beroepsacademie/OZHW Groen is een team van 15 docentes en OOP collega's samengesteld om met elkaar op zondag 16 juni 2019 deel te gaan nemen aan de Ladies Run Rotterdam voor de 5 km.

Virtuele Tour

Er is een virtuele tour gemaakt van de binnenkant van Focus Beroepsacademie. Ben je nieuwsgierig? Scroll naar de afbeelding en start de virtuele tour!

Kerstgala 2018

Gisteravond is bij Focus Beroepsacademie het jaarlijkse kerstgala geweest. Het was een leuk feest wat losbarstte na de openingsdans. Tot 23:00 werd er gedanst en gezongen. Tussendoor konden de

Paarse vrijdag op Focus Beroepsacademie

Op 14 december deed ook Focus Beroepsacademie mee aan Paarse vrijdag. Op die dag draag je paars als je vindt dat de liefde voor iedereen gevierd moet worden of je hetero, homo of lesbisch bent.....

Via Gerrit Elings hebben de 4kmvi leerlingen een opdracht gekregen om een kerstkaart met gedicht te ontwerpen tijdens de mvi lessen.