Virtuele Tour

Er is een virtuele tour gemaakt van de binnenkant van Focus Beroepsacademie. Ben je nieuwsgierig? Scroll naar de afbeelding en start de virtuele tour!

Kerstgala 2018

Gisteravond is bij Focus Beroepsacademie het jaarlijkse kerstgala geweest. Het was een leuk feest wat losbarstte na de openingsdans. Tot 23:00 werd er gedanst en gezongen. Tussendoor konden de

Paarse vrijdag op Focus Beroepsacademie

Op 14 december deed ook Focus Beroepsacademie mee aan Paarse vrijdag. Op die dag draag je paars als je vindt dat de liefde voor iedereen gevierd moet worden of je hetero, homo of lesbisch bent.....

Via Gerrit Elings hebben de 4kmvi leerlingen een opdracht gekregen om een kerstkaart met gedicht te ontwerpen tijdens de mvi lessen.

Gymlessen in leerjaar 1

Een kijkje in de gymlessen van Focus Beroepsacademie leerjaar 1. Ben je benieuwd hoe de gymlessen eruit zien? Klik op de afbeelding en bekijk het filmpje.

Vanaf het schooljaar 2018-2019 werkt Focus Beroepsacademie met het onderwijsprincipe van Kunskapsskolan. Benieuwd wat we doen? Klik op de afbeelding en kijkt u maar!

Jaarlijkse Scholenmarkt 19 November

Voor belangstellende ouders en de leerlingen uit groep acht en zeven, Namens de vier VO-scholen in Barendrecht nodigen wij u van harte uit voor de jaarlijkse scholenmarkt.