Ladiesrun team Focus groot succes!

Team Focus na de 5km run voor PINK RIBBON. De voorlopige opbrengst bedraagt tot heden 2543,- euro. Wij willen alle sponsors super bedanken voor hun bijdrage!! Foto gemaakt door Iris Huijskes.

Vanaf het schooljaar 2018-2019 werkt Focus Beroepsacademie met het onderwijsprincipe van Kunskapsskolan. Benieuwd wat we doen? Klik op de afbeelding en kijkt u maar!

Jaarlijkse Scholenmarkt 19 November

Voor belangstellende ouders en de leerlingen uit groep acht en zeven, Namens de vier VO-scholen in Barendrecht nodigen wij u van harte uit voor de jaarlijkse scholenmarkt.

Eerste klassen op kamp

Beste ouders, verzorgers van leerjaar 1, De leerlingen zijn vanmorgen vertrokken naar Someren! Het worden drie leuke, sportieve en gezellige dagen. Tot vrijdag!

Focusberoepsacademie hijst regenboogvlag

Op de wereldwijde Coming-out-dag heeft ook Focus Beroepsacademie kleur bekend.

Vandaag is op de zonovergoten velden bij school de voetbalsportdag gehouden. In de ochtend waren de jongens en de meiden uit de 3e klas sportief bezig. 's Middags was het de beurt aan de 2e klassers.

Vandaag hebben een viertal leerlingen van Focus Beroepsacademie workshops gegeven op het Techniek Festival Barendrecht wat gehouden werd bij Aannemingsbedrijf Kraaijeveld.