Muiswerk VO-leerling van het jaar

Eerstejaars vmbo leerling van Focus Beroepsacademie wint de prijs voor de Muiswerk VO-leerling van het jaar.

Vandaag heeft 1bb3 bezoek gehad van Ralph van Muiswerk Educatief. Het hele schooljaar heeft de klas hard gewerkt met de programma’s Nederlands en rekenen van Muiswerk. Ongeveer twee tot drie keer per week werken de leerlingen aan Muiswerk.

 Ralph vertelde dat de leerlingen erg goed gewerkt hebben en dat er zelfs 1 leerling is die ruim 1000 uur serieus gewerkt heeft aan Muiswerk en zo zijn kennisniveau naar een hoger plan heeft getild. Diegene heeft een prijs verdiend.

Ralph maakte bekend dat Asmaron de gelukkige en welverdiende winnaar is. Asmaron was erg verrast en vertelde dat hij elke dag van zijn moeder thuis ook aan Muiswerk moet werken. Ralph liep naar zijn tas en haalde daaruit de prachtige prijs: een iPad Air!

Asmaron kon zijn ogen niet geloven en stond te trillen op zijn benen. Wat een prachtige prijs! In het bijzijn van zijn mentor Kirsten Greep, al zijn klasgenoten en met een groot en oorverdovend applaus, nam Asmaron de iPad in ontvangst en was daar duidelijk erg van onder de indruk.

Na afloop gaven de andere leerlingen aan, volgend jaar nog meer hun best te gaan doen want wie weet, het zou natuurlijk kunnen dat zij dan de Muiswerk VO-leerling van het jaar worden!