Kom eens langs en oordeel zelf

Focus Beroepsacademie is veelzijdig en qua onderwijsaanpak – zeker voor de Barendrechtse omgeving – uniek. Wilt u meer over ons weten? U bent van harte welkom! Bezoek onze school en ontdek wat wij u en uw kind kunnen bieden. 

Er zijn een aantal mogelijkheden:

Op 5 februari 2018 van 16.30 tot 20.00 uur is de Focus Beroepsacademie Open Dag

Dit evenement is bedoeld om ouders en leerlingen een breder beeld te geven van de mogelijkheden die Focus met haar unieke aanpak biedt. Bovendien is het een uitgelezen kans om leerkrachten te ontmoeten en het hele gebouw te verkennen.

Groep 8 leerlingen kunnen zich inschrijven voor de meeloopdagen die plaatsvinden op 12 en 15 februari a.s.

Uw kind loopt dan mee met andere groep 8 leerlingen en een stamgroep. Zij krijgen een aangepast lesprogramma aangeboden, zodat een goed beeld ontstaat van de werkwijze binnen Focus. Uw kind kan zo de sfeer proeven, het gebouw ervaren en kennis maken met docenten. Maar pas op: er is veel animo voor deze ‘meeloopdagen’, dus wees er vroeg bij! Mail daarom naar info@focusberoepsacademie.nl.  U krijgt dan een aanmeldingsformulier voor een meeloopdag toegestuurd via de mail.

Op 20 februari 2018 is er van 19.30- 21.30 uur voor ouders een voorlichtingsbijeenkomst

Binnen gepersonaliseerd leren vinden wij een actieve relatie met ouders heel belangrijk. En dus zien wij deze bijeenkomst als een prachtig begin om samen aan de toekomst van uw kind(eren) te bouwen. 

Tot slot, we helpen graag bij het inschrijven en invullen van het formulier. U kunt daarvoor terecht op 6 maart en 15 maart tussen 16.00 en 21.00.

En heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan even contact op met Mw. J. Heijboer-Luymes (j.heijboer@focusberoepsacademie.nl), of via info@focusberoepsacademie.nl. Wij helpen u graag verder.